Over ons

 

sol-de-luxe-over-onsSol de Luxe is een familiebedrijf welke in 1991 is gestart. Origineel zijn we ooit begonnen als specialist in zonnebanken met als huismerk het bekende Hapro uit Kapelle.

Van uit de particuliere markt werd daarna al snel doorgestroomd naar de professionele markt dit mede door het gegeven dat er vanaf begin af aan veel elektrotechnische kennis in huis was.

De groei van het bedrijf zette zich daar na rustig door van verkoop naar onderhoud.

De visie is altijd geweest groei niet te snel maar zorg eerst voor een solide basis.

Die basis heeft er voor gezorgd dat er door kennis en inzicht een vaste klantenkring is ontstaan welke door de jaren is gegroeid.

Dankzij die vaste klanten heeft het bedrijf ondanks veranderende commerciële tijden toch altijd een constante rustige groei kunnen creëren.
Dit heeft onder andere er toe geleidt dat er de laatste jaren een specialistische sauna en infrarood bouw afdeling is bijgekomen waar alles volledig klant gespecificeerd en in eigen beheer geproduceerd wordt.

Door de eigen import van sauna hout en het ontwikkelen van eigen besturingen heeft dit er voor gezorgd dat de timmerafdeling alweer uitgebreid is.
Ondanks deze groei is het een familiebedrijf gebleven welke steeds de visie van het specialisme en klant betrokkenheid hoog in het vaandel heeft laten staan.
Anno 2012 kunnen we stellen dat Sol de Luxe een brede leverancier is op het gebied van sauna’s, infraroodcabines, stoomcabines en zonnebanken.
Dit specialisme uit zich verder door de volledig eigen bouw afdeling van sauna’s en infraroodcabines en een eigen reparatie en onderhoud afdeling voor zowel zonnebanken als sauna’s.
U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van zonnebanken, sauna’s, stoomcabines, onderhoudsproducten en huidverzorgingsproducten.
U bent van harte welkom.

Voor elk bedrijf geldt zonder duidelijke spelregels kan geen bedrijf bestaan.
Hier kunt u onze leveringsvoorwaarden inzien.

Contact

Janesloot 6
8502 TL Joure
0513-416257
06 22 39 04 31

info@soldeluxe.nl

Openingstijden:

Ma t/m vrij
09.00 – 17.00

Zaterdag van
09.30 tot 15.30

Let op:

I.v.m. bezoek bij klanten (ma t/m vrij) kan het zijn dat we even afwezig zijn. Buiten openingstijden op afspraak.