Zonnebank

zonnebankenZon of zonnebank lange tijd leek het erop dat zonnebanken alleen maar negatieve effecten zouden hebben op de huid van de gebruikers. Dat is inmiddels achterhaald.
Dankzij de laatste paar jaar uitgevoerde onderzoeken door onafhankelijke specialisten is gebleken dat zonnebanken zelfs veel positieve effecten op onze huid hebben.
De slogan “zon is gezond ook van de zonnebank” kan dan ook nu na deze laatste rapporten weer rustig uitgesproken worden.

Dat dit mogelijk is geworden komt onder andere door de nieuwe betere Euro 3 generatie lampen welke tegenwoordig standaard in alle zonnebanken gemonteerd worden.
Daarnaast is dankzij de nieuwe generatie vermogens elektronica de output van de lampen optimaal aan te passen aan de diverse huidtypen.
Het merk Hapro is op dit moment wel het meest innovatie merk van Nederlandse bodem wat uitstekende hoogwaardige zonnebanken voor zowel de professionele markt als voor de particuliere markt produceert.
Wij bedienen al meer dan 20 jaar beide markten en hebben daarmee dan ook een zeer ruime kennis op dit gebied opgedaan.

Bent u op zoek naar professionele zonnebanken (of collageenbanken) en wilt u meer weten over aanschafkosten, winst marges, afschrijving, onderhoud, dan is een bezoek aan de showroom zeker de moeite waard.
En mocht u alle zonnebanken alle typen persoonlijk in ogenschouw willen nemen dan kan dat zeker door ons voor u geregeld worden.

Contact

Janesloot 6
8502 TL Joure
0513-416257
06 22 39 04 31

info@soldeluxe.nl

Openingstijden:

Ma t/m vrij
09.00 – 17.00

Zaterdag van
09.30 tot 15.30

Let op:

I.v.m. bezoek bij klanten (ma t/m vrij) kan het zijn dat we even afwezig zijn. Buiten openingstijden op afspraak.